Voorbeelden van uitnodigingen en online registraties

E-ventation is bestaan uit de vraag van huidige klanten om uitnodigingen voor hen te maken. Er is dus veel vraag naar en daar spelen wij graag op in. Hieronder vind je enkele voorbeelden van referenties die we onlangs hebben uitgevoerd.

Event Rabobank in Annabel

Afgelopen februari organiseeerde Rabobank Rotterdam een evenement voor haar werknemers in poppodium Annabel. E-ventation verzorgde de uitnodigingen en verstuurde ze naar alle werknemers. Ook de speciale website met alle informatie werd verzorgd door E-ventation. Op de website konden de genodigden ook vragen stellen die werden doorgespeeld naar de directie. Speciaal voor dit evenement is door Dare to Design de dame Annabel ontwikkeld. Zo krijgt de uitnodiging een persoonlijk tintje. Op de avond zelf was de organisatie in handen van Rotterdam Business Events.

Erasmus Rotterdam School of Management

De Erasmus Rotterdam School of Management nodigde haar oud-leerlingen van de MBA uit voor een weekend in Rotterdam. Door de jaren heen zijn er al over de hele wereld events georganiseerd door de alumni en dit keer is Rotterdam aan de beurt. MareVisie en The Dare Company zorgden samen voor een sterke uitnodiging en de registratie van alle genodigden.

Congres Topics in Intensive Care

Voor het jaarlijkse congres ‘Topics in Intensive Care’ versturen we online uitnodigingen. Aanmelden voor het congres kon via een aanmeldingskaart of via de website. Alle registraties en betalingen gebeurden online. 

Relatiemiddag Vlietkinderen

Voor de relatiemiddag van Vlietkinderen worden de verschillende relaties gevraagd voor een middagprogramma in de Brede School in Voorburg.

Jubileum uitnodiging Daikin

Voor het 10 jarig bestaan heeft Daikin een groot feest georganiseerd. Om dit soepel te laten verlopen ging dit via e-ventation zodat alles goed georganiseerd kon worden. 

The boathouse uitnodigingen 

Voor de promotie van ' The Boathouse Kralingen' is er een e-ventation opgezet om de inschrijvingen te registreren. Zo kon er makkelijk worden gezien hoeveel personen er kwamen en waren alle gegevens snel bij de hand als dit noodzakelijk was. 

Winter wonderland

Cunningham Lindsey heeft voor de nieuwjaarsbijeenkomst een mooie e-ventation laten ontwerpen. Hierdoor kon alles mooi in het thema 'Winter Wonderland' blijven. Toch wat leuker dan een standaard uitnodiging!